ŞANLIURFA / HARRAN - Parapara İlkokulu

Parapara İlkokulu

Adres
PARAPARA MAH. PARAPARA KÜME EVLERİ ŞANLIURFA HARRAN PARAPARA ORTAOKULU BLOK NO 11 HARRAN / ŞANLIURFA
Vizyon
Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.
Misyon
Misyonumuz Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek.
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
08:20 / 14:40
Ulaşım
Okulumuz ana yola 4km uzaklıkta olup, gün içerisinde ulaşım imkanı her an bulunmaktadır. Okul öğretmenlerinin bir kısmı kendi araçlarıyla,diğerleri ise servis ile Şanlıurfa merkeze gidiş geliş yapmaktadır.
Öğretmen servisi bulunmaktadır.
Okulumuz Harran Parapara Köyü merkezinde bulunmaktadır
Okulumuz Şanlıurfa il merkezine 30km, Harran ilçe merkezine 18km uzaklıktadır.